Published On: mar, Sep 17th, 2013

CF Braila poate sa faca asta, dar ii mai trebuie si bani

CF Braila netDupa o vara plina de probleme, mai ales de natura financiara, conducerea clubului de fotbal din Braila a gasit solutii pentru ca echipa sa poata continua in Liga a II-a. Sezonul care a debutat in urma cu doua saptamani este al patrulea consecutiv pentru CF Braila in liga a II-a. Acest sezon poate reprezenta borna mai multor evenimente pentru fotbalul brailean.

Sezonul acesta ar fi cel de-al 70-lea pentru CF Braila in toate competitiile divizionare si cel de-al 54-lea in Liga a II-a. Cu toate ca a inceput cu greu sezonul, in primele doua etape acumuland doar doua puncte, dupa egalul de acasa cu Slobozia si cel din deplasare cu Clinceni, CF Braila ar putea ajunge sezonul acesta la 900 de victorii. Pentru a ajunge la acest numar de victorii, elevii lui Alin Panzaru trebuie sa obtina in acest sezon 10 rezultate pozitive pentru a atinge numarul 900 de victorii in competitiile divizionare. CF Braila ar mai avea de asemenea nevoie de 10 puncte sezonul acesta pentru a atinge cota de 1800 de puncte acumulate pe intreg parcursul echipei in Liga a II-a. De asemenea echipa are nevoie in acest sezon de 5 puncte pentru a ajunge la un total de 2400 de puncte castigate in toate competitiile divizionare. Pentru a realiza toate aceste lucruri CF Braila mai are nevoie si de un sprijin financiar, si nu de datorii la alte echipe.

CF Braila joaca in etapa a III-a meciul cu CS Municipal Studentesc Iasi, partida care va avea loc pe Stadionul Municipal din Braila, miercuri, 18 septembrie de la orele 17.00.

Miercuri, 18 Septembrie

Dunarea Galati – Rapid CFR Suceava

ACS Berceni – Sportul Studentesc

Unirea Tarlungeni – Rapid Bucuresti

SC Bacau – FC Farul Constanta

CF Braila – CS Municipal Studentesc Iasi

FC Clinceni – CSM Unirea Slobozia

Comentarii

comentariu

About the Author

-