Published On: mar, Sep 10th, 2013

Caravana boxului brailean porneste in cautare de noi talente

Cupa romaniei BOX (13)Clubul Sportiv Municipal Braila cu sprijinul Consiliului Judetean Braila organizeaza in 21, 22 si 28 octombrie, “Caravana boxului brailean”. Astfel pugilistii de la CSM Braila indrumati de George Pertea vor avea cateva meciuri demonstrative in Ianca, Faurei si Traian.

Scopul caravanei este acela de a descoperi noi talente si de a indruma copii catre box.

“Consiliul Judetean Braila ne-a spijinit pentru a organiza “Caravana boxului brailean” la Ianca, Faurei si Traian. Vor fi pe 21 la Ianca, pe 22 la Faurei si pe 29 septembrie la Traian. Vom face cate o gala in fiecare localitate in care ii vom invita pe toti copii pasionati de box, si vom face selectii pentru a putea creste la Braila viitoarele generatii de pugilisti.

Cupa romaniei BOX (3)Proiectul “Caravana box-ului brailean” a fost realizat cu sprijinul autoritatilor locale, iar pe aceasta cale le multumim pentru implicare. Multumim de asemenea si domnului director Neta pentru sprijinul acordat. In baza acestui proiect vrem sa atragem cat mai multi copii catre box pentru ca boxul formeaza caractere. Lumea trebuie sa inteleaga ca boxul este o arta nu o bataie”, a declarat antrenorul George Pertea.

De asemenea la Braila va mai fi organizata si o Gala Internationala de box, ea urmand sa aiba loc in 5-6 octombrie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-