Published On: joi, Sep 19th, 2013

Canoistii braileni primesc maine Cupa

Share This
Tags

caiac canoe Braila GalatiMaine, 20 septembrie, la Sala Polivalenta Danubius, in debutul meciului de handbal dintre HC Dunarea Braila si HC Zalau, autoritatile locale vor inmana echipajului de kaiac-canoe marea Cupa.

De zilele orasului echipajul de kaiac-canoe al Brailei a intalnit echipa din Galati. Dupa aproximativ 90 de minute de vaslit pe apele involburate ale Dunarii, echipajul de kaiac-canoe al Brailei a ajuns primul la linia de finish. La scurt timp au sosit si galatenii care au intampinat probleme pe parcursul traseului.

“Braila este un oras minunat. Autoritatile m-au sprijinit pentru realizarea acestui concurs, iar acest lucru nu poate decat sa ma bucure. Sunteti binecuvantati ca aveti Dunarea si este pacat sa nu profitati de acest lucru. Sper ca acest concurs sa devina o traditie la Braila si Galati”, a declarat atunci Ivan Patzaichin, cel care a arbitrat aceasta cursa.

Maine, autoritatile locale vom premia echipa condusa de profesorul Gheorghe Constantinov de la CSM Braila. Acestia vor primii marea cupa dar si premii din partea Primariei si a Consiliului Judetean.

Comentarii

comentariu

About the Author

-