Published On: vin, Sep 20th, 2013

Bursa locurilor de munca pentru absolventi

Share This
Tags

AJOFM-Braila-organizeaza-Bursa-generala-a-locurilor-de-muncaAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila organizeaza vineri, 27 septembrie 2013, ora 900, la Sala Polivalenta “DANUBIUS”,  actiunea “Bursa locurilor de munca pentru absolventi“.

“Bursa locurilor de munca”  este o masura activa prin care se faciliteaza contactul direct intre angajatori si persoanele interesate pentru obtinerea unui loc de munca, in scopul combaterii somajului.

 Reiteram rugamintea catre angajatori de a fi partenerii nostri activi in demersul nostru de a oferi o sansa tinerilor absolventi in vederea integrarii pe piata muncii.

Pana la aceasta data au fost contactati aproximativ 1100 angajatori, din care 22 au confimat pariciparea cu 133 locuri de munca, in urmatoarele domenii de activitate: industrie alimentara, constructia de nave si barci, activitati de protectie si garda, fabricarea articolelor de imbracaminte, intermedieri financiare si asigurari, fabricarea utilajelor pentru extractie si constructii, fabricarea altor produse din material plastic, comert, constructii, hoteluri, activitati ale agentiilor de publicitate, baruri si alte activitati de servire a bauturilor, servicii de furnizare si management a fortei de munca, sanatate.

 Locurile de munca vacante la bursa sunt in urmatoarele ocupatii: lacatus constructii metalice si navale, agent securitate, muncitor necalificat in industria confectiilor, agent de asigurare, sudor, ambalator manual, confectioner asamblor articole din textile, patiser, vanzator, bufetier, cofetar, patiser, electromecanic, inginer electronist, inginer industrie alimentara, maestru in arta culinara, agent reclama si publicitate, contabil, asistent medical generalist, camerista, consilier vanzari, femeie de serviciu, inginer electromecanic, instalator retele termice si sanitare, lucrator in bucatarie, proiectant inginer energetician, proiectant inginer instalatii, receptioner hotel, spalator vase mari.

Peste 15 % dintre locurile de munca se adreseaza persoanelor cu studii superioare si aproximativ 85 % celor fara studii superioare.

Angajatorii care doresc sa participe la bursa, sunt rugati sa  transmita, in scris, oferta de locuri de munca vacante, completand formularul “Situatia locurilor de munca vacante “, anexa nr.1 la ”Normele metodologice de aplicare a Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca” reglementate prin H.G. nr.174/2002, modificata si completata, la sediul A.J.O.F.M. Braila, sau la e-mail: ajofm@br.anofm.ro, fax 0239/611386, 0239/611519.

Informatii suplimentare privind organizarea actiunii “Bursa locurilor de munca pentru absolventi“ se pot obtine de la A.J.O.F.M. Braila cu sediul in municipiul Braila,      b-dul Dorobantilor, nr.603-605, tel./fax 0239/611519, 0239/611386.

Comentarii

comentariu

About the Author

-