Published On: joi, Sep 5th, 2013

Brailenii ocupa locuri fruntase la campionatul national de indemanare auto

Share This
Tags

Campionatul National de indemnare auto (1)In perioada 31 august – 1 septembrie, la Drobeta Turnu Severin a avut loc cea de-a V-a editie a Campionatului National de Indemanare Auto.

Concurentii braileni inscrisi in echipa INFOMAR Braila au ocupat locul 1 in clasamentul echipelor si pana la etapa viitoare, care va avea loc la Cluj la sfarsitul lunii, brailenii ocupa locul I in clasamentul provizoriu din cele 5 etape disputate pana acum.

Din echipa braileana fac parte: Ionut Chesaru pe Opel Corsa B, Costel Fasola pe Fiat Bravo 1,4, Romeo Mocanu pe Ford Focus, Mihaela Negulescu pe Daewoo Matiz, Valentin Nemtanu pe Opel Corsa C si Razvan Popa pe Daewoo Tico SLX.

Conform clasamentelor pe grupe au pozitii fruntase si sanse reale de a se clasa pe podium la finala campionatului, Mihaela Negulescu loc 1 grupa Femina, Costel Fasola loc 2 grupa D 2 (derbutanti peste 1600 cmc), Valentin Nemtanu loc 2 grupa A 2 (avansati peste 1600 cmc), Ionel Chesaru loc 4 grupa A 1 (avansati pana la 1600 cmc), Razvan Popa loc 5 grupa A 1 (avansati pana la 1600 cmc) la egalitate de puncte cu Ionut Chesaru.

Asadar, in acest campionat organizat de Gtautoclub Bucuresti sub egida ACR brailenii au pozitii fruntase si sanse de a fi pe podium la sfarsitul anului, confirmand ca miscarea automobilistica din orasul nostru are continuitate si performante.

Comentarii

comentariu

About the Author

-