Published On: mar, Sep 10th, 2013

Braileanca santajata de un puscarias galatean

Share This
Tags

puscarieO femeie in varsta de 43 de ani, din Braila, a trecut prin momente cumplite fiind ameninaata si santajata de un detinut din Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

D. Danut i-a impus brailencei sa-i dea suma de 10.000 de lei, amenintand-o ca ii va da foc la casa. A. Felicia a depus plangere penala impotriva detinutului, iar politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale au organizat un flagrant pentru prinderea persoanei care urma sa ridice banii.

La locuinta femeii s-a prezentat V. Florin de 26 de ani, din Braila, iar victima i-a inmanat un plic, continand suma de 1.000 lei. Complicele lui D. Danut a fost sunat din penitenciar si i-a cerut sa se deplaseze la locuinta brailencei, sa ridice o suma de bani, ca urmare a amenintarilor exercitate.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru infractiunea de santaj si complicitate la santaj, iar V. Florin a fost retinut pe baza de ordonanta si introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, din cadrul I.P.J. Braila, iar in ziua de 10 septembrie, acesta a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila cu propunerea de arestare preventive.

Comentarii

comentariu

About the Author

-