Published On: lun, Sep 16th, 2013

Brailean extrem de violent si cu probleme medicale grave, disparut de la domiciliu

Share This
Tags

disparut-1In ziua de 15.09.2013, la ora 23.30, dispecerul din cadrul I.P.J. Braila a fost sesizat, prin sistemul unic de urgenta 112, de catre o braileanca in varsta de 63 de ani, cu privire la faptul ca fiul ei, Miron George Iulian, in varsta de 41 ani, a disparut de la domiciliu.

Dupa audierea reclamantei s-a stabilit ca, in aceeasi zi, in jurul orei 11.00, cel in cauza a plecat de acasa intr-o directie necunoscuta si nu s-a mai intors pana in prezent.

Acesta a mai fost plecat de la domiciliu, in luna august 2013, insa a fost gasit ulterior de catre rude in Cartierul Lacu-Dulce.

Persoana data disparuta este cunoscuta cu probleme medicale cronice, are un comportament violent si nu poate da relatii cu privire la identitatea sa.

Semnalmente : inaltime 178 cm, greutate 80 kg, fata ovala, par saten cu calvitie frontala, ochi albastri. Are dinti lipsa pe mandibula superioara.

Imbracaminte si incaltaminte la data disparitiei: tricou cu maneca scurta, de culoare alb cu dungi grena, dispuse orizontal, pantaloni de trening din bumbac negru, papuci de culoare rosu cu albastru.

Politistii din cadrul Biroului Urmariri desfasoara activitati de cautare si depistare a persoanei in cauza.

Cine poate da relatii despre locul unde se afla acesta este rugat sa anunte la Politie, apeland gratuit numarul pentru urgente 112, ori sa se adreseze celei mai apropiate unitati de Politie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-