Published On: sâm, Sep 14th, 2013

Braila dupa POTOP: Batrana cazuta intr-o groapa. Masina scufundata!

Share This
Tags

Copac cazut CiocarliaPloaia torentiala care s-a abatut asupra Brailei, mai bine de 12 ore, a fost la un pas de a produce o tragedie pe strada Mihai Bravu din municipiu.

Vineri seara, dupa ora 21.00, o femeie in varsta de 68 ani a cazut intr-o groapa adanca de aproximativ un metru, dupa ce portiuni din strada ce se afla in reabilitare inca de la inceputul acestui an s-au surpat. Batrana a fost ajutata de catre vecini sa iasa din groapa, fara a avea nevoie de ingrijiri medicale, aceasta tragand doar o sperietura zdravana.

Tot pe strada Mihai Bravu, masina purtatorului de cuvant al Garnizoanei Braila, Masina Mihai Bravumaior Florentin Cucu, a ramas blocata in gropile aparute dupa ploaie. Maiorul a fost ajutat de locatarii din zona, reusind cu ajutorul unui alt autoturism sa isi repuna vehiculul pe carosabilul neafectat de ploaie.

Reabilitarea strazii Mihai Bravu are ca termen de finalizare data de 31 decembrie 2013.

Pe Calea Calarasilor, langa parcul “Caporal Musat”, un copac a fust pus la pamant de vantul puternic. Arborele a fost la un pas de a avaria un spatiu comercial din zona.

In intervalul 13 septembrie, ora 21.00, si 14 septembrie, ora 10.00, Braila s-a aflat sub avertizare cod portocaliu de ploi.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-