Published On: lun, Sep 9th, 2013

Biblioteca Judeteana va inaugura noul sediu

Share This
Tags

biblioteca-judeteana-istratiBiblioteca Judeteana “Panait Istrati”  isi va deschide portile noului sediu, situat in Piata Poligon, nr. 4.

Joi, 12 septembrie, incepand cu ora 11, va avea loc inaugurarea, la care sunt asteptate oficialitati locale si invitati din tara, care vor sustine alocutiuni, urmand ca dupa ora 16, cei prezenti sa participe la simpozionul Cladirii noi de biblioteca si influenta acestora asupra serviciilor oferite comunitatii.

Incepand cu ora 13:30, Biblioteca Judeteana isi asteapta publicul brailean in noul spatiu extins si modernizat, care raspunde nevoilor tot mai complexe ale comunitatii privind lectura si informarea.

Actualul sediu cuprinde Sectia de Imprumut pentru Adulti, Ludoteca-destinata prescolarilor si copiilor pana in 10 ani, Mediateca, Sala de lectura, Sala de Internet, Sectia de colectii speciale, Centrul cultural american, diverse spatii expozitionale si sali ce vor gazdui evenimente culturale.

  Biblioteca va functiona de luni pana vineri, in intervalul orar 9-19, accesul fiind posibil pe baza permisului de intrare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-