Published On: mie, Sep 11th, 2013

Banica Jr idila cu Lavinia Pirva

Share This
Tags

15162stefan-banica-jr-1S-au iubit, s-au sustinut in momentele de cumpana, si au fost cateva, au trecut peste tensiuni si… presiuni, dar, la inceputul anului au luat-o de drumuri separate.

Andreea Marin si-a regasit linistea in bratele unui turc, iar Stefan Banica in unele deja testate…

In 2011, presa vuia: Stefan Banica o inseala pe Andreea Marin! Cu cine? Cu Lavinia Pirva, o cantareata care dupa ce a devenit cunoscuta alaturi de o alta, cantandu-si in tandem teama de a dormi singurele, si-a incercat norocul solo… La momentul 0, toti cei implicati au facut eforturi evidente sa dezminta amantlacul si insasi Zana a luptat sa stinga scandalul declarandu-si aprecierea fata de rivala.

Burlacul, Stefan Banica Jr. si Lavinia, cunoscuta sosie a Andreei Marin (asemanarile dintre cele doua au fost semnalate in repetate randuri cu diverse ocazii), au fost fotografiati in ipostaze absolute inedite.

Atat Stefan cat si Lavinia sunt oameni liberi, fara obligatii sentimentale, acestia isi transforma fiecare intalnire intr-o felie de viata extrema, rupta parca din filmele de actiune.

Dovada sta, in prima intalnire din prima marti a acestei toamne, terminate tarziu, mult dupa miezul noptii. Banica pare extrem de precaut si isi alege cu grija drumul catre iubita. In jurul orei 21, la volanul bolidului sau, artistul se strecoara pe stradute laturalnice, care il duc de la el din zona Tei spre adresa Laviniei. Se opreste din cand in cand sa observe daca este urmarit si cand se pare ca e in siguranta merge mai departe.

La fel de prudenta este si Lavinia care il asteapta in fata blocului, ascunsa dupa un copac. Oprirea masinii e scurta, sufiecinta insa pentru cantareata sa deschida portiere din spate si sa se arunce pe burta pe bancheta. Asa, pitita, bruneta petrece tot drumul catre casa lui Banica, unde se poate destinde.

In momentul in care a parasit fosta resedinta a sotilor Banica, evident, tot alaturi de artist, ceasul batuse deja de ora 2.
Mica lor aventura insa nu s-a incheiat aici, ci a a continuat cu episod si mai savuros, care risipeste orice dubiu asupra implicarii lor emotionale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-