Published On: mie, Sep 11th, 2013

Atentie braileni! De la 1 noiembrie se da drumul la tramvai spre Cherchea

Share This
Tags

tramvai (1) netIn cadrul conferintei saptamanale sustinuta de primarul municipiului, Aurel Simionescu, acesta a vorbit despre proiectul Dorobanti, puctand faptul ca isi doreste ca de la 1 noiembrie tramvaiul spre Chercea sa functioneze.

“Termenul la Dorobanti vis-a-vis de asfalt este noiembrie. Ceea ce va ramane ca si o problema, este partea aceea de canal colector. Vom mai avea si astazi discutii, proiectantii au solutia dar trebuie sa vada si executantul”, a declarat Aurel Simionescu.

In ceea ce priveste tramvaiul care duce in cartierul Chercea, primarul municipiului a declarat faptul ca singurul lucru care mai lipseste este al doilea strat de asfalt de pe linia de tramvai.

“Ceea ce doresc eu este ca in jurul datei de 1 noiembrie tramvaiul sa mearga, sa intre in Chercea, pe podul de la Apolo. Nu cred ca vom putea da drumul spre Calea Galati datorita acelei probleme, dar ca sa intre pe podul de la Apolo si in Chercea se va rezolva. Din punct de vedere al liniei electrice el este finalizat, nu sunt probleme si linia de tramvai este finalizata. Ceea ce a mai ramas de facut este ultimul strat de asfalt de pe linia de tramvai si apoi vom putea da drumul spre Chercea”, a precizat edilul orasului.

Proiectul Bulevardul Dorobanti a fost realizat in anul 2006, iar in toti acesti ani au existat unele modificari din cauza traficului si a inundatiilor din ultima perioada. Proiectul Bulevardului este foarte important pentru Braila, atat din punct de vedere al traficului cat si al canalului colector.

Comentarii

comentariu

About the Author

-