Published On: joi, Sep 19th, 2013

ASA CEVA NU AI MAI AUZIT! S-a dovedit stiintific ca sperma combate cariile

Share This
Tags

oral200*Potrivit specialistilor in medicina, sexul oral are numeraose beneficii asupra organismului, in afara de cele strict sexuale*

Astfel, in urma unor studii s-a constatat faptul ca sexul oral are efect benefic asupra danturii. Sperma intareste, albeste si combate cariile, datorita mineralelor pe care le contine, precum zincul si calciul.

O partida de sex, fie ea si orala are efecte benefice si asupra întregului organism intrucat te scapa de stres si de migrene, intareste sistemul imunitar si chiar poate combate astmul.

Sentimentul de relaxare dupa o partida de sex apare ca urmare a eliberarii endorfinelor.

S-a constatat ca persoanele care fac sex cel putin odata pe saptamana au un nivel crescut de imunoglobulina, care apara organismul de boli grave.

Sexul mai combate febra, previne maladia Alzheimer, datorită estrogenului, reduce riscul de infarct si te ajuta sa pierzi in greutate.

Barbatii sunt feriti de cancer la prostata daca ejaculeaza de cel putin trei ori pe saptamana iar femeile isi reduc riscul de a face cancer la san daca fac sex regulat.

Scade riscul de cancer la san, pentru ca femeile satisfacute sexual au sanse mai mici sa dezvolte noduli mamari.

Persoanele care fac sex de cel putin doua ori pe saptamana traiesc mai mult, imbatranesc mai incet si au un somn mai placut.

Asadar, sexul pare a fi panaceul universal ce iti poate rezolva o mare parte din problemele de sanatate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-