Published On: lun, Sep 16th, 2013

Amenzi in valoare de 13.000 lei, in weekend

Share This
Tags

politisti 1In zilele de sambata si duminica, politisti de la Politiile orasenesti Ianca, Faurei si Insuratei si de la sectiile de politie rurala, impreuna cu lucratori din cadrul I.J.J. Braila, au actionat in zonele de competenta pentru prevenirea infractiunilor comise cu violenta si a altor fapte antisociale, la discotecile, cafe-barurile cu program non-stop si pe strazile adiacente unitatilor de alimentatie publica, precum si pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave, pe arterele de circulatie din municipiu si judet.

Fortele participante au efectuat controale la 35 de societati comerciale, 19 producatori particulari, 11 persoane fizice autorizate si 11 intreprinderi individuale, au legitimat 179 persoane, dintre care 59 au fost controlate corporal sumar si 11 au fost conduse la sediul Politiei pentru verificari, si au oprit In trafic pentru control 101 autovehicule.

Pe timpul desfasurarii activitatilor specifice, au fost constatate 60 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 12.580 de lei, conform prevederilor Legii 61/1991 (republicata), pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, Legii 12/1990 (republicata), privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si OUG 195/2002 (republicata), privind circulatia pe drumurile publice.

Efective de politisti din cadrul Biroului Rutier si sectiilor de politie rurala au desfasurat o actiune pe arterele de circulatie din municipiu si pe drumurile nationale din judet, pentru combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool si a nerespectarii vitezei de deplasare. Cu aceasta ocazie, au fost efectuate 107 testari cu aparatul etilotest si au fost aplicate 97 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 21.750 de lei. De asemenea, au fost retinute In vederea suspendarii 4 permise de conducere si retras un certificat de inmatriculare.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-