Published On: joi, Sep 26th, 2013

Metoda “Accidentul” si “Premiul” face noi victime. Teparii au fost prinsi!

Share This
Tags

politie-dubaLa data de 25.09.2013, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au efectuat o perchezitie la domiciliul lui G.Eugenia 59 de ani, din municipiul Galati, persoana despre care existau date ca, in perioada aprilie-iulie 2013, a ridicat printr-un serviciu de transfer rapid, diferite sume de bani de la parti vatamate din tara.

In urma perchezitiei, politistii au gasit suma de 6.200 de lei, pe care au ridicat-o in vederea stabilirii provenientei.

Din cercetari a reiesit ca aceasta a ridicat sumele de bani la indemnul galatencei V.Mariana 57 de ani si ca banii mai erau ridicati si de catre galateanul D.Aurel 28 de ani, care ii dadea lui C.Angelica 41 de ani, din Galati.

Ieri, la orele 18:00, a fost organizat un flagrant in municipiul Galati, ocazie cu care a fost surprinsa aceasta din urma in timp ce primea suma de 600 de lei de la tanarul de 28 de ani, bani despre care s-a stabilit ca au fost trimisi de partea vatamata C.Gheorghe.

De asemenea, s-a mai stabilit ca cea prinsa in flagrant inmana banii primiti lui B.Olimpia 27 de ani, concubina lui G.Alecu 45 de ani care se afla in Penitenciarul Galati si care coordona toata activitatea infractionala, acesta inseland 22 de victime, domiciliate in mai multe judete din tara, prin cele doua metode cunoscute, „Accidentul”  si „Premiul”.

Impotriva celor sase persoane a fost inceputa urmarirea penala, cinci fiind retinuti pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, si introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila, urmand ca astazi sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-