Published On: lun, Sep 23rd, 2013

Alexandru Nazare – ministru al Fondurilor Europene in Guvernul alternativ al PDL

Share This
Tags

alexandru-nazare* Prim-ministrul guvernului alternativ al PDL, Catalin Predoiu, a anuntat, luni, componenta guvernului din umbra *

Catalin Predoiu a aratat ca in acest guvern alternativa al democrat-liberalilor functia de ministru al Afacerilor Externe este ocupata de Radu Carp, ministrul Apararii – Marinica Dinca, ministrul Internelor – Alin Tise, ministrul Justitiei – Monica Macovei, al Economiei – Andreea Paul si al Finantelor – Gheorghe Ialomitianu. Ministerul Agriculturii este condus de Gheorghe Stefan, cel al Energiei de Lucian Bode si Infrastructura de Anca Boagiu. Ca ministru al Fondurilor Europene a fost ales, deputatul de Braila, Alexandru Nazare, ministru al Muncii – Claudia Boghicevici, ministrul Mediului – Sulfina Barbu, ministrul sanatatii – Dragos Serban, al Educatiei Raluca Turcan, in timp ce la Cultura pe functia de ministru se afla Radu F. Alexandru, iar cea de ministru al Tinretului – Sorin Moldovan.

Catalin Predoiu a mai spus ca functia de ministru al Agriculturii este ocupata de Gheorghe Stefan, cel care este vicepresedinte al PDL si nu de primarul cu acelasi nume.

Catalin Predoiu a aratat ca democrat-liberalii au stabilit si trei secretari de stat la Ministerul Muncii, Sanatatii si al Educatiei care sa fie ocupate de Maria Mota, Cristina Dobre si respectiv Adrian Miroiu.

“Un mix de tinerete si competenta consacrata cauta si va da solutii noi pentru probleme vechi, nu ale politicienilor, ci ale cetatenilor si companiilor, problemele care le fura timp din viata. Va propunem un concept nou, european, de guvernare autentic de centru dreapta: profesionista, bazata pe proiecte solide si argumentate, asumata, condusa de principii, nu de cifrele din sondaje si de interese clientelare. Un concept de guvernare in autentic interes public, pentru ca societatea romaneasca sa redevina o societate normala, care recompenseaza valoarea autentica, solidara, impacata cu ea insasi. Nu vrem doar sa fim mai buni decat actuala putere. Vrem sa fim cu adevarat buni, necesari Romaniei si ne vom stradui sa convingem prin fapte”, a scris Catalin Predoiu pe pagina de facebook.

Comentarii

comentariu

About the Author

-