Published On: mar, Sep 10th, 2013

Costin ii acuza pe Cibu si Varga ca si-au luat dreptul pe aeroportul din Viena

Share This
Tags

Varga-Costin-Danaila-1-300x154Dupa ce a fost exclus din PNL, Sorin Costin a anuntat ca isi va da demisia din Consiliul Local Municipal si nu va contesta decizia liberalilor. Prin vot secret, peste 70 din cei 90 de membri ai Delegatiei Permanente a PNL Braila au decis ca omul de afaceri sa paraseasca partidul, reprosandu-i lipsa de activitate in interiorul filialei. Deputatul PNL Vasile Varga a declarat pentru Infobraila ca a votat impotriva excluderii lui Costin din partid.

Fostul liberal a lansat un atac extrem de dur la adresa conducerii filialei locale a PNL, precizand ca aceasta este condusa de catre “o gasca”, numindu-l pe presedintele PNL Braila, senatorul Catalin Boboc, “evazionist”. Despre deputatul PNL Vasile Varga, consilierul local proaspat exclus a spus ca este “masonul cel mare”, care are o “gasca de masonei”.

Sorin Costin a precizat ca unul dintre principalele motive pentru care a fost dat afara din PNL este acela ca s-a opus afacerii “Fin.Co.Ge.Ro”, denumita astfel dupa numele firmei italiene Fin.Co.Ge.Ro. SpA din Catania, Italia. Societatea cu sediul-mama in Catania  promitea, in urma cu cativa ani, constructia unui aeroport intre Braila si Galati, dar si a unui hotel de lux pe Faleza Dunarii.

Cibu: “Deplasarea la Viena a avut alt scop”

Acuzatii foarte grave au fost lansate si la adresa viceprimarului Brailei, Alexandru Danaila, cel care conduce si Organizatia Municipala a filialei. Fostul liberal spune ca Alexandru Danaila este “principala legatura a evazionistilor, a oamenilor mafiei din Sicilia”, sugerand ca viceprimarul a avut mai multe intalniri la Constanta cu reprezentantii Fin.Co.Ge.Ro. Pana la aceasta ora, viceprimarul Alexandru Danaila nu a putut fi contactat pentru a-si exprima un punct de vedere.

Cea mai grava declaratie a lui Costin este legata de o deplasare a fostului primar al Brailei, Constantin Cibu si a actualului deputat PNL, Vasile Varga in Austria, unde conform aceleiasi surse cei doi “si-au luat dreptul”.

Contactat telefonic, Cibu ne-a confirmat ca a fost in Austria impreuna cu Vasile Varga, precizand insa ca altul a fost motivul acestei vizite externe.

“Face o confuzie uriasa domnul Costin. Deplasarea la Viena a avut alt scop, nu intalnirea cu Fin.Co.Ge.Ro. Era ca sa vedem, ca era vorba sa concesionam serviciile de salubritate si am vizitat un serviciu de salubritate care strangea gunoiul menajer, il selecta, il impacheta, tot, absolut tot, il depozita sub forma de cenusa si asa mai departe. Deci face o confuzie mare privind deplasarea la Viena”, ne-a declarat fostul edil.

Varga: “Nu doresc nimanui, nici macar dusmanilor, sa ajunga pe aeroportul din Viena din motivele pentru care eu am fost”

Deputatul PNL Vasile Varga ne-a precizat ca nu are nici cea mai mica legatura cu “Fin.Co.Ge.Ro” si ca regreta declaratiile fostului coleg de partid, Sorin Costin.

“Am fost de foarte multe ori pe aeroportul din Viena, este adevarat. Am facut multe drumuri in Austria, insa nu doresc nimanui, nici macar dusmanilor, sa ajunga acolo din motivele pentru care eu am fost. Despre Fin.Co.Ge.Ro nu pot sa va spun nimic din simplul motiv pentru ca nu i-am cunoscut. Nu m-am intalnit cu cei de la Fin.Co.Ge.Ro si nici nu mi-am facut concediile cu cei de la Fin.Co.Ge.Ro”, a precizat pentru Infobraila parlamentarul liberal.

Varga a tinut sa lamureasca si situatia excluderii lui Sorin Costin din PNL Braila: ”Regret declaratiile fostului meu coleg, insa eu nu am avut legatura cu excluderea dumnealui. Eu chiar am votat impotriva acestui lucru”.

 

Comentarii

comentariu

About the Author