Published On: joi, Aug 8th, 2013

VIDEO SOCANT: Caini omorati cu masina. Vanatoare de caini pe strazile Brailei

Share This
Tags

Teribilismul bolnavicios si cruzimea fara margini a unor tineri au dus la uciderea mai multor caini comunitari, in urma cu doua nopti. Brailenii s-au filmat in timp ce, aflati intr-un autoturism, vanau, la propriu, caini pe strazile orasului.

Distrati si dornici de senzatii "tari", tinerii au inceput sa vaneze cainii, lovindu-i cu masina. In timp ce primea indicatii de la un alt pasager din autoturism, soferul a apasat acceleratia indreptandu-se spre o haita de caini. Dupa ce un caine a fost lovit si a intrat sub rotile masinii, tinerii s-au amuzat, cum reiese si din materialul video, publicat in exclusivitate de Infobraila.

"Am lasat o dara de sange, ceva!". Acestea au fost cuvintele unuia dintre braileni dupa ce cainele a murit strivit de rotile masinii. Vanatoarea a continuat mai multe ore, iar din informatiile obtinute de Infobraila se pare ca aceasta este o "traditie" in randul tinerilor care isi petrec noptile conducand prin zona Portului Braila.

Scenele socante par sa fie la ordinea zilei, sau mai bine zis a noptii, in Portul Braila, dupa cum a declarat pentru Infobraila un locuitor de pe strada Anghel Saligny.

"Am auzit ca se intampla in mai multe zone din oras, dar asa din auzite. Aici, la noi, in fiecare noapte sunt zeci de masini in port. Vin astia mai tineri cu masinile, mai fac si curse, mai stau pe malul Dunarii la o bere. Si apoi, pe dupa miezul noptii, baga viteza si nu tin cont ca e caine. Sunt multi caini prin zona, si ii mai calca cu masina noaptea. Se aude cum fac asa urat si dimineata ii vedem morti pe marginea drumului", a precizat Ana S. .

Imagini cu un puternic impact emotional

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-