Published On: joi, Aug 15th, 2013

VIDEO: Focuri de arma langa benzinaria OMW. Patru tineri trageau inspre Soseaua de Centura. “M-am speriat ca vedeam cum trag spre sosea”

Share This
Tags

poza cu pistolul in manaIn urma cu cateva minute, un echipaj al Politiei a condus la sediul IPJ Braila patru tineri care foloseau un pistol cu aer comprimat, la cativa metri de benzinaria OMV, in urma unei sesizari prin numarul unic de urgente 112. Brailenii se aflau pe marginea Soselei de Centura a orasului, in spatele unor tufisuri si trageau in directia masinilor.

Cei trei baieti si o fata minora foloseaua un pistol cu aer comprimat  pentru a lovi niste sticle asezate drept tinta pe o teava de gaze. Politistii au gasit in rucsacul unuia dintre tineri aproximativ 50 de bile din plastic pentru pistol cu aer comprimat.

Pana la sosirea echipajului de politie, reporterii Infobraila au surprins imagini in care minora folosea arma la doi pasi de locul unde mai multi braileni asteptau autobuzul.

Tinerii puteau fi zariti, printre tufisuri, chiar din spatele benzinariei. Georgeta S. , o braileanca care astepta microbuzul pentru a ajunge la Ianca, ne-a spus ca a auzit focurile de arma, insa a crezut ca fac antrenamente soldatii de la o baza militara din apropiere.

"Am auzit cum se tragea, insa am zis ca trag la Vulpea. Apoi am vazut doi, trei tineri prin boschetii de aici cum tineau pistolul in mana si trageau inspre sosea. Mi-a fost frica sincer si m-am dat inspre gardul cimitirului, m-am speriat ca vedeam cum trag spre sosea. Se auzeau bubuituri, una dupa alta", a declarat pentru Infobraila braileanca.

Tinerii au fost condusi la sediul IPJ Braila pentru a se face verificari privind legalitatea detinerii armei.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-