Published On: mar, Aug 20th, 2013

VIDEO: Au construit un SENS GIRATORIU in care nu incap masinile. Primar: “E de proba, sa vedem ce zic cetatenii”

Share This
Tags

Greci  sens giratoriu

CASCADORII RASULUI intr-o localitate tulceana

La aproximativ 35 de kilometri de Braila, intr-o comuna tulceana, construirea unui sens giratoriu in centrul localitatii a fost facuta, se pare, special pentru biciclisti si carutasi. Soferii care tranziteaza comuna Greci, oricat ar fi de experimentati, nu pot trece de intersectia circulara decat daca intra pe contrasens, altfel riscand sa ramana cu autoturismul blocat.

In materialul video se poate observa cum un autocar cu turisti straini a ramas blocat in sensul giratoriu, incercand sa circule regulamentar. Soferul autocarului nu a avut decat solutia marsarierului si apoi intrarea pe contrasens, la fel cum procedau si alti soferi care cunosteau “imperfectiunea” constructiei din centrul comunei tulcene.

“Vrem sa vedem parerea cetatenilor si montajul final se face dupa o perioada de proba”

Despre sistematizarea ca-n bancurile cu prosti, primarul comunei Greci, Sorin Vals (USL) ne-a spus ca este cauzata de firma care a proiectat si efectuat lucrarea si ca primaria nu are nici o vina pentru situatia creata.

“Constructorul a montat putin gresit atunci la inceput. Sensul giratoriu e facut, e proiectat de o firma de proiectare din Bucuresti. Nu e facut de noi, nu e facut asa la nimereala. Repet, totul este facut de firma de proiectare, nu-i facut de noi. Am vazut ca a comentat lumea, nici chiar asa, sunt rautaciosi sau ma rog. Ce sa va zic? Ca m-am certat cu firma?”, a declarat pentru Infobraila edilul aflat la primul mandat.

Greci inainte de sens giratoriu

Centrul comunei inainte de construirea sensului giratoriu

Vals ne-a mai precizat ca inca nu a fost facut montajul final la sensul giratoriu si ca in “perioada de proba” cetatenii sunt consultati, primaria dorind sa afle parerilor acestora in legatura cu constructia din centrul comunei.

“Sunt alte locuri in tara asta care sunt facut cu susul in jos si raman asa pe viata. Vrem sa vedem parerea cetatenilor si montajul final se face dupa o perioada de proba. Trebuie sa vedem parerea fiecaruia, chiar daca proiectantul a dat-o asa. Nu e normal sa vedem si ce zic oamenii, ce impresie au, unii zic o parere, vecinul are o alta impresie”, a mai adaugat primarul.

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author