Published On: mie, Aug 14th, 2013

VEZI AICI masinile care participa la Parada Automobilelor de Epoca

Share This
Tags

oldsmobile pontiacAutomobilele de epoca care vor participa la Parada organizata astazi cu ocazia Zilelor Brailei au sosit in oras. In parcarea Promenada Mall, masinile au atras numerosi braileni, care au fotografiat bijuteriile pe patru roti.

“Sunt spectaculoase, chiar mi-au placut. Eu unul, nu am mai vazut masini de epoca la Braila. Acum am inteles ca vor merge pe Calarasi si o sa ma duc si la Primarie sa le vad. E un lucru bun ca au venit aici”, ne-a declarat un brailean aflat in parcarea centrului comercial.

Un Pontiac rosu, apartinand unui colectionar din Galati, a fost atractia mini-parcului auto.

“Cred ca are vreo 20-30 de ani si inca e impecabil. Ma uitam nu are nici o zgarietura. Chiar l-a ingrijit, eu mi-am luat masina noua acum 2 ani si deja are o mie de zgarieturi. Asta arata ca proprietarul chiar are o pasiune pentru astfel de masini si iti trebuie rabdare si dragoste pentru asa ceva”, ne-a spus Florin Ganea, un barbat din Iasi care a tras masina pe dreapta cand a vazut expozitia de la Mall.

Parada Automobilelor de Epoca, organizata cu ocazia Zilelor Brailei, a inceput la ora 16:30, cand masinile au plecat din parcarea Mall-ului catre Primarie, pe traseul Calea Calarasilor-Bariera Clarasilor-Piata Traian-Calea Galati-Bulevardul Independentei, parcarea Primariei Braila.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author