Published On: joi, Aug 1st, 2013

Vezi aici dovada ca Monica Gabor s-a casatorit cu Mr. Pink

Share This
Tags

monica mr pinkSe pare ca Monica Gabor are o relatie destul de solida cu Mr. Pink. Drept dovada sta faptul ca vedeta locuieste inca in America si nu ar da niciun semn ca si-ar dori sa se intoarca prea curand in tara. Chiar daca nu vorbeste prea mult despre legatura pe care o are cu chinezul, lucrurile sunt foarte serioase intre ei.

In niciun interviu Monica Gabor nu a dezvoltat subiectul “Mr. Pink”, singura ei declaratie fiind ca intre ei este o iubire puternica. Multa lume a speculat faptul ca ea nu ar fi decat o marioneta in mainile asiaticului si ca acesta nu ar avea intentii seriose cu romanca.

Pe unul dintre site-urile care promoveaza afacerea lui Mr. Pink, Moni este numita Ms. Pink . Este o titulara cat se poate de oficiala avand in vedere ca pe portal apar reclamele bauturilor si ale altor produse ale companiei, desI numele de familie al brunetei nu este trecut corect. In loc de Gabor apare Columbeanu. Asta probabil pentru ca in anturajul chinezului lumea nu este prea preocupata de trecutul Monicai. Acesta este un indiciu in plus ca zvonurile legate de o casatorie secreta a celor doi ar putea fi adevarate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-