Published On: mie, Aug 14th, 2013

Vacanta in siguranta

Share This
Tags

centru-inchiriat-biciclete-parcul-copiilorIn weekend-ul care tocmai a trecut, Inspectoratul de Politie Judetean Braila a desfasurat activitati dedicate cresterii gradului de siguranta a elevilor pe perioada vacantei de vara.

Actiunile politistilor fac parte din Programul judetean de prevenire a delicventei juvenile si a victimizarii minorilor.

Politistii din cadrul Serviciului Rutier si compartimentul Analiza si Prevenirea Criminalitati  au fost prezenti in locurile des frecventate de copii si tineri.

Oamenii legii au tinut sa le reaminteasca principalele pericole ale strazii  si ale anturajului, dar si cateva aspecte legate de siguranta si circulatia pe drumurile publice.

Politistii le-au oferit tinerilor sfaturi in ceea ce priveste siguranta acestora, locurile special amenajate unde se pot juca.

Un alt lucru foarte important pe care tinerii l-au aflat este ca cei cu varsta de pana la 14 ani nu au voie sa circule cu bicicleta pe drumurile publice. De asemeni, este interzis scaldatul in locurile neamenajate sau rezervatii naturale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-