Published On: joi, Aug 15th, 2013

Urarile politicienilor braileni cu ocazia Adormirii Maicii Domnului si Zilei Marinei. “Braila este cel mai frumos oras din Romania, iar brailenii sunt cei mai frumosi romani”

Share This
Tags

simionescu_aurelPrimarul Aurel Simionescu le-a urat brailenilor cu ocazia importantei sarbatori crestine sa li se implineasca toate dorintele, multa sanatate si sa aiba parte de cat mai multe bucurii alaturi de persoanele dragi. Cu ocazia Zilelor Brailei, organizate de municipalitate, Simionescu a precizat ca Braila si-a consolidat vocatia europeana si ca si-a conturat imaginea unei “veritabile capitale a spatiului cultural de la Dunarea de Jos”.

“Timp de cinci zile orasul nostru imbraca straie de sarbatoare, o sarbatoare incarcata de semnificatii profunde si sperante care reuseste, in fiecare an, sa consolideze vocatia europeana pe care o are Braila.

Braila, “maica Principatului Tarii Romanesti”, asa cum numea marele istoric Nicolae Iorga frumoasa noastra urbe,  si-a conturat in ultimii ani imaginea unei veritabile capitale a spatiului cultural de la Dunarea de Jos”, se arata in mesajul primarului Brailei.

Deputatul PNL Vasile Varga a transmis prin intermediul unei retele de socializare un sincer “La multi ani!” tuturor brailenilor care astazi isi serbeaza ziua onomastica.

Consilierul judetean UNPR Danut Lungu le-a urat brailenilor care poarta numele Fecioarei Maria sa traiasca cu numele si sa fie sanatosi.

Silviu Radu 02Un mesaj mai complex a transmis consilierul judetean PDL Silviu Radu, fost manager al SAJ Braila. Democrat-liberalul le-a urat celor care isi serbeaza ziua de nume o viata frumoasa alaturi de familie si de cei dragi, amintind si de faptul ca in aceasta perioada brailenii serbeaza si Zilele Brailei.

“De asemenea doresc sa transmit intreaga mea consideratie brailenilor care, ca de fiecare data, in numar foarte mare isi cinstesc si sarbatoresc orasul, in cadrul Zilelor Brailei. Braila este cel mai frumos oras din Romania, iar brailenii sunt cei mai frumosi romani. Spun aceste cuvinte cu mana pe inima si cu credinta onesta ca brailenii vor sti mereu ce este mai bine pentru orasul lor”, a scris Silviu Radu pe pagina sa de Facebook.

Social-democratul Sorin Bosneag, presedintele Organizatiei Municipale a PSD Braila, le ureaza tuturor celor care astazi isi sarbatoresc onomastica “multa sanatate, noroc si fericire”.

“La multi ani, tuturor ce astazi isi serbeaza ziua numelui!”, a scris si senatorul PNL Catalin Boboc pe pagina de Facebook.

Comentarii

comentariu

About the Author

-