Published On: Soare, Aug 18th, 2013

Trei galateni arestati la Braila

Share This
Tags

arestatiIn urma unui apel 112, inregistrat la data de 15 august, la ora 00:44, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, au depistat trei tineri care incercau sa sustraga bani dintr-un bancomat de pe strada General Eremia Grigorescu.

Tinerii foloseau un dispozitiv artizanal pentru delapidarea banilor. M. Laurentiu, B. Andrei si B. Iulian au fost perchezitionati corporal si s-au gasit asupra lor mai multe carduri bancare si diferite sume de bani. Cei trei au varste cuprinse intre 23 si 28 de ani, toti fiind din municipiul Galati.

Politisti din cadrul Politiei Municipiului-Biroului de Investigatii Criminale au stabilit ca in cursul noptii de 15 spre 16 august, acestia au incercat sa sustraga bani de la cinci ATM-uri din Braila si Galati.

Vineri, 16 august, tinerii au fost retinuti pentru 24 de ore si in urmatoarea zi au fost prezentati Judecatoriei Braila, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventiva, pe o perioada de 29 de zile, pentru comiterea infractiunii de tentativa la furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-