Published On: joi, Aug 1st, 2013

Transgaz preconizeaza cereri de gaze naturale de peste sase milioane Mwh

Share This
Tags

Creste-pretul-gazelor-naturaleCererea de pe piata reglementata este estimata de Transgaz la peste 1,19 milioane MWh, din care 532.596 MWh pentru consumatorii non casnici si 605.493 MWh pentru cei casnici. Totodata, cererea de pe piata consumatorilor eligibili este preconizata la 3,442 milioane MWh, iar consumul tehnologic la 725.151 MWh.

 Amestecul de gaze naturale pentru consumatorii non-casnici de gaze, cu exceptia producatorilor de energie termica, va fi compus integral din gaze din productia interna, conform propunerii Transgaz.

Cererea totala de gaze naturale in luna august a acestui an  este estimata la 6,254 milioane MWh, conform propunerii din raportul de fundamentare intocmit de Transgaz si transmis Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei, cererea de pe piata consumatorilor eligibili a fost estimata la 3,442 milioane MWh, iar consumul tehnologic la 725.151 MWh.

Pentru consumatorii non casnici, cu exceptia producatorilor de energie termica, ANRE a avizat un amestec format din 80% gaze din productia interna si 20% din import.

Comentarii

comentariu

About the Author

-