Published On: Soare, Aug 18th, 2013

TRAGEDIE PE LITORAL: Un brailean a murit sub privirile sotiei si copilului, pe aceeasi plaja unde a disparut si actorul Cristian Grigorescu

Share This
Tags

Inecat jupiterDesi vantul sufla cu putere si marea era agitata, un brailean din Faurei a vrut sa faca o baie, ignorand avertismentele salvamarilor. Marian Botea, in varsta de 38 de ani, se afla vineri, 16 august, in Jupiter, impreuna cu sotia si copilul, fiind cazati la un hotel din statiune. In aceeasi zi, pe aceeasi plaja, si-a pierdut viata si actorul Cristian Grigorescu, de 29 de ani,  membru al grupului Flamingo Boiys si al trupei de teatru umoristic ACFOR, insa trupul actorului a fost adus la mal de ape sambata, dupa 24 de ore de la disparitie.

In jurul orei 11.00, in apropierea hotelului Cometa, braileanul s-a aventurat in apele marii, chiar daca  steagul rosu era arborat pe plaja. Barbatul din Faurei a fost luat de curenti si a disparut brusc sub privirile sotiei si copilului.

Salvamarii care au intrat dupa el, incercand sa ii salveze viata, au fost si ei la un pas de a disparea in apele agitate ale marii. In cele din urma, trupul braileanului a fost scos la mal. Trei ambulante se aflau deja pe plaja, insa in ciuda eforturilor cadrelor medicale de a-l resuscita timp de40 de minute, Marian Botea a murit.

“Cand am inceput resuscitarea, pana au venit medicii, a eliminat cativa litri buni de apa. L-am adus tocmai din zona stancilor, acolo l-au dus curentii”, a declarat unul dintre barbatii care l-au scos la mal pe Botea.

Inecat jupiter 2Sotiei braileanului i-a fost administrat un calmant usor de catre un echipaj al SAJ Constanta, femeia intrand in stare de soc dupa ce a vazut trupul fara viata al sotului.

Trupul neinsufletit al barbatului a fost transportat la Morga Spitalului din Mangalia pentru efectuarea necropsiei.

Medicii aflati pe plaja din Jupiter au precizat ca cei doi salvamari care au intrat in apa dupa brailean au avut nevoie de ingrijiri medicale,  acuzand probleme respiratorii. Initial, in agitatia creata in zona, persoanele aflate pe plaja au crezut ca in mare au disparut trei barbati, insa doar Marian Botea si-a pierdut viata, ceilalti doi fiind salvamarii.

Comentarii

comentariu

About the Author