Published On: lun, Aug 12th, 2013

Tata si fiu, bataie pe Faleza Dunarii

Share This
Tags

AR-1.955 politisti pe urmele hotilorIeri dimineata, in jurul orei 6:40, ofiterul de serviciu de la Politia Municipiului Braila a fost sesizat telefonic, de catre barmanul unei terase de pe Faleza Dunarii, cu privire la faptul ca intre doua persoane a izbucnit un conflict .

O echipa formata din judiciaristi din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, sosita la locul incidentului, a stabilit faptul ca a izbucnit un conflict intre doi barbati, pe timpul caruia au fost distruse mai multe bunuri.

S. Georgian in varsta de 20 de ani si tatal acestuia, S.Marian in varsta de 40 de ani, din municipiul Braila, se aflau la terasa unui local unde consumau bauturi alcoolice, cand a izbucnit un conflict spontan, intre acestia si un alt barbat.

In timpul altercatiei dintre acestia au fost distruse numeroase bunuri, iar barmanului care a intervenit in aplanarea scandalului, i-a fost rupt lantul pe care-l purta la gat.

Persoanelor turbulente le-au fost intocmite  dosare  penale  pentru distrugere si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-