Published On: joi, Aug 22nd, 2013

Un taran a fost arestat pentru ca a ucis un om cu mai multe lovituri de pumn

Share This
Tags

arestatLa data de 20 august, la orele 11:50, ofiterul din cadrul IPJ Braila a fost sesizat telefonic de catre dispecerul Serviciului de Ambulanta Judetean Braila, cu privire la faptul ca in jurul orei 11:30, un echipaj al ambulantei a constatat decesul braileanului R. Florin, in varsta de 40 de ani, gasit in locuinta sa.

Politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, un specialist criminalist si un medic legist, au constituit o echipa, coordonata de procurorul criminalist de la Parchetul de pe langa Tribunalul Braila si in urma activitatilor desfasurate, s-a stabilit ca moartea victimei a fost violenta si s-a produs in urma mai multor leziuni suferite la cap.

In seara de 19 august, in jurul orei 21:30, in timp ce se aflau pe terasa unui bar situat pe strada Titu Maiorescu, pe fondul unui conflict spontan si al consumului de alcool, C. Costel in varsta de 24 de ani, din comuna Scortaru Nou, l-a lovit in zona fetei cu pumnul pe R. Florin. Victima s-a dezechilibrat si a cazut, lovindu-se cu capul de suprafata betonata a terasei. La scurt timp, acesta si-a revenit si s-a deplasat spre domiciliul sau, unde a decedat.

Ieri, procurorul criminalist a dispus retinerea agresorului pentru 24 de ore, urmand ca astazi sa fie prezentat Tribunalului Braila, cu propunerea de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunii de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte.

Comentarii

comentariu

About the Author

-