Published On: vin, Aug 2nd, 2013

Spectacole la TMF de zilele Brailei

Share This
Tags

maria filottiLa teatrul Maria Filotti vor fi oferite doua spectacole, sambata, 17 august 2013, la orele 11:00, pentru zilele Brailei. Se organizeaza un specatacol pentru copii oferit de institutia de cultura braileana si interpretat de actritele Catalina Nedelea si Flori Popa, pe o scena special amenajata de dimensiuni medii. Duminica la orele 9:30, evenimentele continua, cetatenii Brailei vor gasi “Porti Deschise la Teatrul Maria Filotti”. Va dura doua ore, avand ca ghizi pe Directorul Teatrului, Lucian Sabados si pe domnul Viorel Urse. Cei care vor sa cunoasca culisele teatrului vor fi condusi in spatiile de productie, in spatiile administrative, in zona scenei, in spatiile consacrate pentru spectacole si sala de spectacole.

Incepand cu orele 11:00, tot duminica, se va prezenta spectacolul de magie “Bagheta Magica”, in regia lui Andrei Teasca si interpretat de Narcisa Novac, Corina Bors si Adrian Stefan. Spectacolul va dura timp de 50 minute. „Magia şi teatrul împreună într-un spectacol unic care incită cu un amestec de jocuri eterne. Prin puterea visului şi a magiei, facem cunoştinţă cu personaje minunate, balaurul fioros, prinţesa cea frumoasă, iepuraşul Bocănilă, într-o atmosferă încărcată de mister. Momentele de magie stârnesc imaginaţia celor mici şi celor mari, apariţii, dispariţii, eşarfe colorate, bile, iluzii. Acesta este darul magiei pentru oameni”, declara Andrei Teasca, regizor.

Teatrul Maria Filotti va mai veni cu o prezentare a unor elemente spectaculoase de scenografie pe fatada teatrului. Va dispune de un numar considerabil de costume de epoca pentru manifestari si va sprijini cu tehnici de scena Concertul de Jazz de sambata, in Gradina Publica la orele 20:00.

Comentarii

comentariu

About the Author

-