Published On: mar, Aug 6th, 2013

Sindicatele din electricitate picheteaza sediul Guvernului

Share This
Tags

retea_electricaMiercuri si joi, la sediul Guvernului, sindicatele din electricitate vor protesta, solicitand aprobarea strategiei energetice si redresarea economica a societatilor de servicii energetice Moldova, Banat, Dobrogea, Oltenia si Muntenia Sud.

 Protestul este organizat de Federatia Nationala a Sindicatelor din Electricitate “Univers”, in 7 si 8 august, intre orele 12:15 si 15:00, fiind asteptate aproximativ 400 de persoane.

 Protestatarii cer redresarea economica a societatilor de servicii energetice Moldova, Banat, Dobrogea, Oltenia si Muntenia Sud in vederea pastrarii locurilor de munca.

 Sindicalistii au mentionat faptul ca societatile de servicii energetice sunt intr-o stare dezastruoasa din punct de vedere financiar, iar drept consecinta drepturile salariale nu au mai fost platite.

 Factorii care au condus la falimentarea acestor societati sunt lipsa de decizie si raspundere a conducerii acestora, a Consiliilor de Administratie si a AGA, cat si a actionarului unic SC Electrica SA, considera sindicalistii.

 

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-