Published On: joi, Aug 1st, 2013

Simionescu: “Ridicam masinile” . Targul auto de la Scolilor cu Dorobanti “ridicat” de Braicar

Share This
Tags

ridicari-masiniDesi autoritatile locale au amenajat un targ auto in Zona Libera, in prelungirea Soselei de Centura, samsarii braileni se pare ca sunt total dezinteresati de acel spatiu. Autoturismele sunt expuse in continuare pe trotuarele marilor intersectii ale orasului.

Cel mai cunoscut loc este intersectia Dorobanti cu Scolilor, unde zeci de masini isi asteapta cumparatorii pe trotuare, “traditie” de ani buni de zile. Nemultumirea locatarilor blocurilor din zona, si in general a brailenilor, este cunoscuta de autoritati, insa pana in acest moment nu se luase o decizie transanta in acest caz.

In cadrul unei conferinte de presa, primarul Aurel Simionescu a precizat ca incepand de astazi, Braicar va incepe ridicarea masinilor care sunt scoase la vanzare pe trotuarele din municipiu.

“Asa cum am spus si am atentionat este 1 august si vom incepe ridicarea de masini. Am spus, am atentionat, am rugat, cu toate demersurile, sa n-avem vorbe ca n-am stiut, ca exact atunci  cred ca trebuie sa intelegem ca nu putem sa avem in toate colturile orasului targ de masini. Fiecare isi pune cate o eticheta pe masina si uneori umbla cu eticheta respectiva, alteori o aseaza in parcare si o lasa acolo pana nu se mai poate. Nu se poate sa stam in mijlocul zilei, cu capote ridicate si cu oameni prin jurul masinilor aratandu-si fiecare masina si ce putere are ea”, a declarat Simionescu.

Legat de cine va proceda la ridicarea autoturismelor, edilul a mentionat ca este vorba despre Braicar, societatea comerciala de transport public din subordinea Consiliului Local, condusa de Cornel Sandulescu.

Comentarii

comentariu

About the Author