Published On: mie, Aug 14th, 2013

Si-au batut soacrele, mamele si concubinele.

Share This
Tags

 

politiaSe pare ca ziua de 13 a fost zi cu ghinion pentru mai multe brailence.

Potrivit IPJ Braila, in seara zilei de 13 august 2013, A.Aurelia din Braila, a sesizat Politia, prin serviciul de urgent 112, faptul ca, a fost lovita cu pumnii in zona fetei de catre ginerele ei, H.Gigel.

Ieri seara, in jurul orelor 22:00, A.Aurelie, in varsta de 56 de ani, din Braila, a sesizat Politia, cu privire la faptul ca, in timp ce se afla la domiciliu, a fost lovita cu pumnii in zona fetei de catre ginerele ei, H.Gigel, in varsta de 37 de ani, acesta amenintand-o si in trecut cu acte de violenta.

Pe numele barbatului, politistii au intocmit dosar penal pentru lovire si amenintare.

Tot aseara, la orele 22:35, C.Mihaela din Braila, in varsta de 54 de ani, a sesizat la Politie, faptul ca, in timp ce se afla in locuita comuna, concubinul ei, T.Mitu, in varsta de 57 de ani, a agresat-o, provocandu-i leziuni.

Politistii au demarat cercetarile si au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii comiterii infractiunii de lovire sau alte violente.

Tot aseara, braileanca P.Niculina, in varsta de 54 de ani a sesizat  telefonic, prin serviciul de urgent 112, faptul ca, in timp ce se afla in locuita, fiul ei, A.Valentin, in varsta de 33 de ani, a lovit-o cu palmele peste fata si maini.

In cauza a fost intocmit dosar penal si sunt efectuate cercetari pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente.

 

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-