Published On: lun, Aug 19th, 2013

Sanctiuni aplicate de Zilele Brailei

Share This
Tags

imagine politieIn perioada 15-18 august, IPJ Braila a luat masuri suplimentare pentru a asigura fluenta traficului rutier, dar si pentru a preveni producerea evenimentelor grave. In urma actiunilor desfasurate, nu s-au inregistrat evenimente deosebite, iar politistii au prins 49 de suspecti de infractiuni si au aplicat peste 570 de sanctiuni contraventionale.

Peste 600 de politisti braileni au fost la datorie, pe timpul manifestarilor prilejuite de Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, acestia constatand 73 de infractiuni, dintre care 13 in flagrant. Dintre acestea, 55 au fost de natura judiciara, 2 economico-financiare, 11 la regimul circulatiei rutiere si 5 de alta natura.

Politistii au prins 49 de suspecti de infractiuni, dintre care 3 au fost retinuti si 3 arestati. De asemenea au depistat doua persoane urmarite in temeiul legii si au confiscat o arma neletala.

In urma activitatilor desfasurate pentru un trafic rutier in siguranta, au fost aplicate 18 sanctiuni contraventionale pentru alcool, 179 pentru viteza, iar 9 pentru pietoni. Au fost retinute 21 de permise de conducere si au retras 10 certificate de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-