Published On: vin, Aug 23rd, 2013

SAJ Braila se desfiinteaza

Share This
Tags

ambulantaServiciile de Ambulanta din Romania vor apartine teritorial de sapte directii regionale. Ministerul Sanatatii a publicat un proiect de ordin care prezinta noua structura teritoriala a directiilor regionale din Romania.Conform proiectului serviciile regionale de ambulanta infiintate prin reorganizarea Serviciilor Judetene de Ambulanta Cluj, Mures, Timis, Dolj, Prahova, Constanta si Iasi vor asigura asistenta medicala de urgenta, transport sanitar asistat, consultatii de urgenta si transport sanitar neasistat de pe raza judetelor respective.

Serviciile judetene de ambulanta Braila, Buzau, Galati, Vrancea si Tulcea se vor desfiinta si se va crea Serviciul Regional de Ambulanta Sud- Est.

Serviciul Regional de Ambulanta Sud-Est este institutie publica cu personalitate juridica, în subordinea Ministerului Sanatatii, cu sediul in Constanta si acorda asistenta medicala de urgenta, transport sanitar asistat, consultatii de urgenta si transport sanitar neasistat pacientilor din regiunea Sud Est. Activitatea serviciilor de ambulanta din Braila, Buzau, Galati, Vrancea si Tulcea va fi coordonata de la Constanta. Va exista un sigur serviciu de personal si un singur Departament de Contabilitate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-