Published On: lun, Aug 5th, 2013

S-au afisat rezultatele la examenul de titularizare

Share This
Tags

RezultateAstazi in jurul orei 11:00 s-au afisat rezultatele la examenul de titularizare, la proba scrisa  pentru ocuparea posturilor didactice din invatamantul preuniversitar, ce avut loc in data de 30 iulie. Proba la care s-au trimis pentru evaluare 438 de lucrari dintre care trei s-au anulat.

Dupa evaluarea celor 435 de lucrari , 87 au avut note peste 5, iar titularii acestor lucrari vor ocupa posturi de suplinitori. 209 lucrari au avut note peste 7, dintre care doar 89 de cadre didactice vor ocupa posturi titularizabile.

Cinci cadre didactice au obtinut nota maxima, o nota de zece la catedra de educator, doua pentru catedra de invatator, una la istorie si a cincea nota de zece pentru itinerant de sprijin. Un cadru didactic a luat nota maxima  la proba scrisa, dar la proba practica a obtinut 9,75.

 “Subiectele la examen mi s-au parut usoare, din punctul meu de vedere, oricine ar fi parcurs metodica limbii romane pentru clasele I-IV, ar fi stiut sa le faca”, ne-a declarat un profesor, in timp ce astepta rezultatele la sediu ISJ.

Conform Cristinei Ritzi, inspector management Resurse Umane, “subiectele la catedra de matematica au fost acceptabile pentru un cadru didactic cu experienta”.

“ E mai greu pentru debutanti, mai ales ca subiectele au fost pe metodica”, a mai adaugat Ritzi.

Contestatiile se depun azi, 5 august si maine, 6 august. Pana la ora 12:00 au fost depuse sapte contestatii.

Repartizarea candidatilor pe posturile pentru angajare pe perioada determinata, la nivelul centrelor de concurs, va avea loc miercuri, 14 august, iar pe posturile pentru angajare pe perioadă nedeterminată în zilele de 9 şi 12 august.

Comentarii

comentariu

About the Author

-