Published On: mie, Aug 21st, 2013

Regionalizarea si proiectele pentru tineret, principalele subiecte la Scoala de Vara TSD

Share This
Tags

Sigla-TSDIn perioada 15-18 august 2013 a avut loc la Sulina, judetul Tulcea, Scoala Politica de Vara la care a participat Organizatia de Tineret a Partidului Social din Braila. La Scoala de Vara s-au adunat peste 1000 de tineri din intreaga tara, iar un numar de 60 de persoane, conduse de cei doi lideri TSD, George Caranica si Adrian Randunica au reprezentat Braila. Invitatii speciali, care au luat parte la acest eveniment au fost presedintele TSD,Nicu Banicioiu, presedintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu, vicepresedintele CJ Braila, Florin Mija, vicepresedintele CJ Ialomita, Stefan Musoiu, viceprimarul sectorului 6 Bucuresti, Gabi Petrea si purtatorul de cuvant al TSD, Mihai Sturzu.

Tinerii au participat la diferite activitati de team building, volei, tenis de masa, fotbal, dar si diferite jocuri relaxante cum ar fi sah, remi si table. Serile s-au incheiat cu petreceri de karaoke, dans si voie buna.

Temele de dezbatere au avut multe subiecte de actualitate, regionalizarea Romaniei, dar si teme politice precum proiecte pentru tineret sau organizarea congresului TSD. Un alt subiect abordat a fost viziunea tinerei generatii pentru alegerile europarlamentare si prezidentiale din anul 2014

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-