Published On: joi, Aug 29th, 2013

Primul meci in Polivalenta. Dunarea intalneste astazi Slobozia

Share This
Tags

hc dunarea

UPDATE: Pentru sezonul competitional 2013-2014 conducerea clubului a stabilit pretul biletelor. Acesta este de 5 lei pentru fiecare meci, iar abonamentele sunt de 200 de lei pentru intreg sezonul competitional.

Astazi, de la orele 17.00, HC Dunarea Braila disputa primul meci in Polivalenta din Braila. Cu toate ca initial era vorba de doua partide amicale cu Constanta, echipa de la malul marii nu a mai ajuns la Braila iar fetele conduse de Cristi Preda vor intalni in aceasta dupa-amiaza CSM Slobozia.

Din cauza schimbarii suprafetei de joc, echipa braileana nu a putut face antrenamente in Polivalenta, abia saptamana aceasa luand contact cu noua suprafata de joc.

Ultima intalnirea dintre Dunarea Braila si CSM Slobozia a avut loc saptamana trecuta la turneul de la Constanta unde fetele antrenate de Cristi Preda  s-au impus cu scorul de 35-26 (19-14).

In cele din urma, HC Dunarea si-a definitivat lotul, urmand ca in sezonul care debuteaza saptamana viitoare sa aiba la start urmatoarele jucatoare: Alina  Horjea, Ada Emilia Moldovan, Adina Brot, Gabriela Dobre, Gabriela Perianu, Nicoleta Safta, Ramona Farcau, Alina Czeczi, Andreea Adespii, Ana-Maria Dragut, Andreea Barbos, Elena Voicu, Nicoleta Esanu, Raluca Irimia, Lacramioara Stan si Diana Axinte.

Primul meci oficial al celor de la Dunarea Braila are loc miercuri, 5 septembrie cu CSM Bucuresti. Momentan Federatia Romana de Handbal nu a stabilit inca ora la care se va disputa partida.

Comentarii

comentariu

About the Author

-