Published On: vin, Aug 23rd, 2013

Ponta santajat de primari pentru problema cu ANI

Share This
Tags

pontaDocumentul redactat de Asociatia Comunelor prin care masurile Guvernului sunt criticate reprezinta o forma de santaj legata de problema incompatibilitatii alesilor locali care fac obiectul sesizarilor Agentiei Nationale de Integritate.

“Eu am inteles acel document ca o forma de santaj pentru problema ANI. Sunt lucruri care nu se pot face, pentru ca orice lege am adopta nu se aplica pentru trecut, pot fi găsite solutii juridice doar pentru viitor”, a declarat Ponta.

Premierul Victor Ponta a adaugat faptul ca primarii s-au suparat si atunci cand Executivl a hotarat sa acopere de la bugetul de stat corectiile financiare pentru nereguli identificate la proiectele locale, impuse de Comisia Europeana.

Asociatia Comunelor din Romania, ce reuneste aproximativ 2.900 primari de comune, a elaborat un document in care critica masurile luate in ultimele luni de Guvern, aratand ca acestea au avut un efect negativ asupra comunitatilor locale. Organizatia a cerut premierului Ponta sa fixeze o intalnire la Guvern, pana la 27 august, atragand atentia ca in caz contrar, nu se va implica pentru mobilizarea cetatenilor cu drept de vot la referendumul pentru revizuirea Constitutiei, la alegerile europarlamentare si prezidentiale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-