Published On: vin, Aug 23rd, 2013

Peste 20 de copii au luat parte la “Ziua Activistului Rom”

Share This
Tags

ziua activistului romPeste 20 de copii din cartierul Lacu Dulce au participat astazi, la un concurs pe tema Zilei Activistului Rom.

Evenimentul a avut loc la sediul Centrului Multifunctional Lacu Dulce ai a avut ca scop dezvoltarea programelor educationale initiate de municipalitate in parteneriat cu reprezentantii romilor in teritoriu.

Pe langa concursurile de cultura generala si picturi pe sticla, copiii au participat pe toata perioada vacantei de vara, la diferite activitati, cum ar fi Vizitarea Gradinii Zoologice, Activitati practice in Parcul Monument, Desene pe Asfalt si concursuri sportive.

Juriul a fost format din Anisoara Parnica, expert ANR, Gina Anton, profesor, Nicoleta Oancea, director DAS, dar si Aurel Bran, reprezentantul romilor la nivel municipal.

Locul I a fost ocupat de Catalin Doaga, pe locul II s-a situat Cosmin Parlitu, iar pe pozitia a III-a s-a clasat Daniel Pana. Au fost acordate si mentiuni speciale catre Roxana Ciobota, David Carage si Marius Ciobota.

Actiunea face parte din cadrul Programului de Vacanta demarat de Primaria Municipiului Braila prin Directia de Cultura, Invatamant, Sport si Turism si de Directia de Asistenta Sociala, program ce se desfasoara in perioada iulie – septembrie 2013.

Saptamana viitoare va avea loc tot la Centrul Multifunctional un concurs de ghicitori.

Comentarii

comentariu

About the Author

-