Published On: vin, Aug 2nd, 2013

Oportunitatea dezvoltarii femeilor in domeniul sanitar

Share This
Tags

BusinessteamAsociatia Centrul Roman de Initiative sustine evolutia profesionala in domeniul sanitar a femeilor. Prioritatea domeniului sanitar este individual fie ca pacient sau cel care il are in grija. In acest domeniu, disciplina, empatia si atentia la detalii sunt foarte importante, deasemenea si devotamentul fata de locul de munca. De aceea o ascensiune in cariera se cere fara nici o indoiala.

Femeile din domeniul sanitar au acum un website personal dezvoltat in al treilea an de evolutie al proiectului “O sansa pentru dezvoltarea carierei pentru femeile din domeniul sanitar”, finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Site-ul este orientat catre evolutia profesionala a femeilor din domeniul sanitar si pentru stimularea  schimburilor de experienta intre membrii activi. Acesta este in numele intregii comunitati medicale, pentru imbunatatirea actului profesional si legislativ si pentru construirea unui grup extins de femei din domeniu. Pe site se pot impartasi informatii si experiente de viata si cariera cu persoane din toata tara si strainatate.

Pentru cei care vor sa devina membri ai comunitatii, avantajul este ca isi pot completa profilul online, avand oportunitatea de a-si devolta imaginea pe piata de profil, oferind o imagine corecta profesionala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-