Published On: lun, Aug 12th, 2013

Obreja si-a pus CV-ul pe site-ul Prefecturii: Mai-iulie 2013 politist local la Primaria Tarlungeni. “Bun conducator, orientare spre rezultate”

Share This
Tags

CV ObrejaPe site-ul Institutiei Prefectului Judetului Braila a fost publicat CV-ul lui Gheorghi Obreja, politistul comunitar care din data de 24 iulie 2013 ocupa demnitatea de prefect al judetului.

Experienta profesionala in domeniul constructiilor este de necontestat, Obreja conducand din 1993 si pana in anul 2009 doua societati comerciale cu acest specific, si anume SC ITESIC SRL si SC IATC SRL.

 Din 2009 pana in anul 2013, fostul lider al conservatorilor braileni pare sa se fi axat doar pe activitatea politica.

Obreja se autodescrie ca fiind “sociabil”, un “bun conducator”, si un “bun organizator”.  Singura limba straina cunoscuta de Obreja este engleza, pe care o vorbeste si o intelege, la nivel intermediar.

Insa cea mai importanta parte a CV-ului este cea in care apare experienta profesionala de la Tarlungeni. Pentru a-si obtine statutul de functionar public, doar in acest mod putand fi numit prefect, Obreja a activat ca politist local in comuna brasoveana Tarlungeni.

In perioada “05.2013-07.2013″, politistul comunitar a fost angajat al Primariei Tarlungeni.

Reamintim faptul ca Ziarul Infobraila a luat decizia de a protesta fata de numirea lui Obreja in functia de prefect al judetului Braila prin inlocuirea  sintagmei “prefectul Gheorghi Obreja” cu “politistul comunitar Gheorghi Obreja”, in toate textele ce vor fi publicate. Mai mult decat atat, Infobraila va atasa tuturor articolelor legate de Obreja, o poza ce infatiseaza doi politisti-comunitari.

Consideram ca aceasta numire a fost facuta in dispretul opiniei publice, tinandu-se cont doar de factori si conjuncturi politice.

Numirea vine dupa un amplu scandal mediatic care l-a avut in centru pe Obreja, cel care a incercat sa isi obtina statutul de functionar public angajandu-se ca politist comunitar in comuna brasoveana Tarlungeni. Schimbarea Mihaelei Marcu, unul dintre cei mai buni prefecti pe care i-a avut Braila, a fost adusa in discutie, imediat dupa ce fostul senator PP-DD, Mihai Danut a preluat conducerea Partidului Conservator Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-