Published On: mie, Aug 14th, 2013

Nazare: “Unica realizare a USL Braila este inscaunarea unui politist local in functia de prefect al judetului”

Share This
Tags

Alexandru_Nazare_agerpres_9f4ef294c3 copy

Deputatul Alexandu Nazare, vicepresedinte al PDL, a atacat dur USL Braila, precizand ca liderii locali ai uniunii “trebuie sa isi aminteasca ca au de dat socoteala in fata cetatenilor care i-au votat”. Interesele brailenilor si nu interesele de clan trebuiesc respectate in actiunea politica a USL Braila, in opinia deputatului democrat-liberal.

Nazare cere USL Braila o repozitionare, alaturandu-se  PDL cu scopul de a contura o pozitie comuna prin care Braila sa primeasca fonduri suplimentare la urmatoarea rectificare bugetara, care va avea loc in aceasta toamna. Presedintele PDL Braila a adus in discutie si controversata numire a lui Gheorghi Obreja in functia de prefect al judetului.

“Liderii USL Braila trebuie sa isi aminteasca ca au de dat socoteala in fata cetatenilor care i-au votat. Prin urmare, le cer acestora sa se alature eforturilor PDL de a respinge orice modificare a legii privind regimul  incompatibilitatilor, precum si de a articula o pozitie comuna prin care Braila sa primeasca fonduri suplimentare la urmatoarea rectificare bugetara. Fara o asemenea repozitionare, liderii USL Braila vor ramane cu imaginea unor politicieni care isi tradeaza electoratul si a caror unica “realizare” este inscaunarea unui politist local in functia de prefect”, a precizat Alexandru Nazare.

Comentarii

comentariu

About the Author