Published On: lun, Aug 5th, 2013

Mii de locuri bugetate ramase neocupate

Share This
Tags

studenti-amfiteatruIn  Universitatile din tara au ramas mii locuri neocupate, care vor ramane pentru inscrierile din toamna. Oficialii invatamantului sustin ca pe viitor vor finanta universitatile in functie de cati absolventi se vor angaja. In prima sesiune de admitere 2013 a fost concurenta pe locurile facultatilor de Medicina, Inginerie, Geografie, Sport si Agronomie. Iar facultatile de Economie, Filosofie, Teologie si facultatile de stiinta, Matematica, Fizica si Chimie au ramas cu mii de locuri bugetate neocupate.

Din aceasta cauza din toamna se va organiza o alta sesiune de admitere pentru facultatile cu locuri bugetate ramase. Aceeasi situatie s-a intamplat si la admiterea la master, de aceea s-au anulat mai multe programe, in sesiunea de vara, pentru ca nu s-au inscris destui absolventi.

Multe locuri bugetate au ramas si la facultatile de Stiinta, Ingineria Alimentelor, Ingineria Materialelor, Ingineria Mediului, Facultatea de Automatica, Calculatoare, Ingineria Electrica, Electronica si Inginerie Braila.

Pentru cea de-a doua sesiune de admitere inscrierile incep pe 7 septembrie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-