Published On: lun, Aug 19th, 2013

MEN va derula un proiect impotriva coruptiei in educatie

Share This
Tags

Professor and Student with Hand RaisedIn perioada 1-27 septembrie, Ministerul Educatiei Nationale va derula o campanie de informare prin intermediul difuzarii unor spoturi audio la posturile de radio, publicarii de materiale in presa scrisa, dar si online. Proiectul are ca obiectiv instiintarea si formarea decidentilor in domeniul anticoruptiei si dezvoltarea unei strategii anticoruptie in educatie.

“Este necesara achizitionarea de servicii de publicitate sub forma difuzarii unui spot la radio fiecare cu durata de maximum 30 de secunde pe principalele canale de radio romanesti, publicarea unui material de presa scrisa si realizarea unei campanii online. Scopul expunerii acestor materiale este de a promova la nivel national strategia anticoruptie in educatie si instrumentele de sesizare a faptelor de coruptie in educatie”, precizeaza MEN.

Prin intermediul acestei campanii se vor face cunoscute drepturile cetatenilor in relatiile cu functionarii MEN, intrumentele pe care le au la dispozitie pentru a sesiza faptele de coruptie, dar si prevederile legale referitoare la pedepsirea coruptiei.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-