Published On: lun, Aug 5th, 2013

Lipsa cosurilor de gunoi, o problema pe Calea Calarasilor

Share This
Tags

calea calarasiBraila se confrunta cu mari probleme in ceea ce priveste lipsa cosurilor de gunoi. Cu toate ca autoritatile locale isi doresc ca orasul sa fie cat mai curat, cat mai bine intretinut, nu fac nimic in legatura cu acest aspect, limitandu-i pe cetateni, ba chiar obligandu-i intr-o oarecare masura sa nu pastreze curatenia.

In fiecare statie de autobuz sau tramvai exista intr-adevar cate un cos de gunoi, insa nu este suficient, avand in vedere faptul ca pe o distanta de aproximativ 3 km, mai exact de la Gospodina pana in Centrul orasului sunt amplasate, pe un sens de mers, in jur de 11 astfel de cosuri mici in care se pot depozita deseurile.

Cea mai mare problema se intalneste de fapt pe Calea Calarasilor, de la intersectia cu Grivita, pana in fata Primariei, un loc central, unde sute de braileni aleg sa se plimbe alaturi de familie sau prieteni. In acesta zona, singurul cos de gunoi se afla in dreptul semafoarelor, dar se poate observa faptul ca odata, au mai fost instalate cateva astfel de cosuri, insa acum se poate mai poate vedea doar partea superioara care a mai ramas.

Un motiv pe care autoritatile l-ar putea invoca, ar fi faptul ca stalpii pe care candva au fost amplasate cateva cosuri de gunoi se afla pe spatiul verde si nu ar fi tocmai corect ca brailenii sa calce pe iarba, pentru a arunca deseurile.

O solutie a acestei probleme ar putea fi fixarea unor cosuri de gunoi precum cele din fata Primariei, care nu ar necesita ca brailenii sa nu intre pe spatiul verde.

 

 

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-