Published On: mar, Aug 27th, 2013

LA UN PAS DE TRAGEDIE: Sofer de TIR din Braila prins la Arad ca si-a falsificat timpii de odihna. In timp ce trebuia sa se odihneasca, barbatul conducea cu viteza peste limita legala

Share This
Tags

TIR masinaPolitistii Serviciului Rutier Arad au impiedicat o tragedie, tragandu-l pe dreapta pe un sofer de tir care a calcat prea tare pedala de accelaratie, pe raza localitatii aradene Paulesti.

D. Ionut din Braila, in varsta de 30 de ani, a fost depistat in trafic conducand un TIR pe DN7 cu viteza peste limita legala. In urma verificarilor efectuate, oamenii legii au constatat ca soferulcircula utilizand dispozitive ilegale, pe baza de magnet, destinate manipularii aparatului tahograf, cu scopul de a nu fi indicat corect timpul de odihna.

Braileanul isi modificase aparatele de bord pentru a-si falsifica timpii de odiha, astfel atunci cand trebuia sa se odihneasca, soferul conducea cu viteza peste limita legala.

Tinand cont de riscul rutier pe care D. Ionut l-a creat in ceea ce priveste accidentele rutiere provocate pe fondul oboselii in conducere, braileanul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 2.000 lei, fiind dispusa si imobilizarea TIR-ului.

Comentarii

comentariu

About the Author