Published On: vin, Aug 2nd, 2013

INTERVIU EXCLUSIV cu braileanca Andreea Chiru, castigatoarea Miss World Romania 2013: “Sunt singura, nu am o relatie”

Share This
Tags

andreea chiru 5O braileanca in varsta de 20 de ani a fost aleasa Miss World Romania 2013. Andreea Chiru, focoasa bruneta nascuta pe 3 ianuarie 1993, va reprezenta tara noastra la prestigiosul concurs de frumusete Miss World 2013, ce se va desfasura intre 2 si 30 septembrie 2013, in Indonezia.

Din juriul care a ales-o pe Andreea dintre alte 16 finaliste a facut parte si Nicoleta Luciu.

Andreea Chiru a absolvit Colegiul National “Nicolae Balcescu” din Braila, clasa a XII-a A, la profilul mate-info. In timpul adolescentei, Andreea era una dintre cele mai populare fete din liceu. In prezent este anul II la Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice.

“Imi place sa dansez, la Braila am facut dans aproape doi ani de zile cu Paula Stoia. In general, in vacanta, dimineata merg  la plaja, seara fac jogging, ies cu prietenii. In vara asta am stat mai mult pe litoral”, a declarat pentru Infobraila, cea mai frumoasa femeie din Romania.

Andreea spune ca are “prieteni putini, dar buni”, care o cunosc asa cum este in viata de zi cu zi si o apreciaza.

Despre concursul Miss World Romania 2013, frumoasa bruneta spune ca a reprezentat o experienta foarte benefica.

andreea chiru4“Toate fetele au fost foarte frumoase, ne cunosteam de la alte concursuri si chiar ne-am inteles foarte bine. Juriul mi-a dat o stare foarte buna, pentru ca mereu mi-au zambit. Am simtit ca au incredere in mine”, ne-a mai precizat braileanca.

Cea mai frumoasa femeie din Romania este naturala 100%, mananca sanatos si face foarte mult sport, acestea fiind secretele intretinerii sale.

Andreea Chiru ne-a marturisit ca nu este intr-o relatie, altele fiind prioritatile in acest moment. Tanara va pleca peste o luna in Indonezia, unde spera sa castige titlul de cea mai frumoasa femeie din lume.

Pe data de 5 august, castigatoarea Miss World Romania 2013 vine la Braila, in orasul natal.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-