Published On: mie, Aug 21st, 2013

Intalnire intre motociclisti si politisti

Share This
Tags

DSC_4602Poltistii din cadrul Biroului Rutier au initiat ieri, 20 august, la nivel local o campanie de prevenire a accidentelor rutiere in care sunt implicati conducatorii de motociclete.

Adunarea a avut loc pe Faleza Dunarii, in zona Capitaniei Portului Braila, unde 37 de motociclisti care fac parte din Clubul Moto “Danubian Riders”, din Braila si din Clubul “Seawolves” Galati.

Doi politisti au deschis o serie de discutii pe tematica rutiera, iar celor prezenti le-au fost exemplificate evenimente rutiere in care au fost prezenti motociclistii, aducandu-le in atentie obligativitatea portului castii de protectie atat pentru ei, cat si pentru pasageri, respectarea limitelor de viteza.

Motociclistii au fost sfatuiti sa nu conduca vehiculele dupa ce au consumat bauturi alcoolice, deoarece pe acest fond pot provoca accidente rutiere cu urmari grave. Acestora li s-a recomandat sa aiba o conduita preventiva in trafic si sa-si conduca motocicletele fara sa puna in pericol siguranta celorlalti participanti la trafic, fiindu-le interzis sa mearga in zig-zag sau sa faca drifturi.

In timpul intalnirii s-a discutat si despre efectuarea curselor ilegale care se desfasoara pe raza municipiului Braila de catre motociclisti si li s-a pus in vedere sa evite accelerarea motoarelor, care produc zgomot de natura sa deranjeze linistea publica.

Intalnirea a fost apreciata de grupul de motociclisti, ca fiind foarte constructiva, iar politistii vor mai organiza astfel de evenimente.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-