Published On: joi, Aug 8th, 2013

Imaginile Infobraila cu vanatoarea de caini au pus pe jar Politia: “Au fost demarate cercetari”

Share This
Tags

Articolul Infobraila “Vanatoare de caini pe strazile Brailei” a ajuns pe masa  Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.

IPJ Braila s-a sesizat din oficiu, demarand cercetari in acest sens. Materialul video publicat de Infobraila va fi analizat,  iar  daca se va constata ca sunt intrunite elementele constitutive ale vreunei infractiuni prevazute de Legea 205/2004 privind protectia animalelor, vor fi dispuse masurile legale in consecinta, se arata intr-un comunicat al IPJ Braila.

Teribilismul bolnavicios si cruzimea fara margini a unor tineri au dus la uciderea mai multor caini comunitari, in urma cu doua nopti. Brailenii s-au filmat in timp ce, aflati intr-un autoturism, vanau, la propriu, caini pe strazile orasului.

Distrati si dornici de senzatii “tari”, tinerii au inceput sa vaneze cainii, lovindu-i cu masina. In timp ce primea indicatii de la un alt pasager din autoturism, soferul a apasat acceleratia indreptandu-se spre o haita de caini. Dupa ce un caine a fost lovit si a intrat sub rotile masinii, tinerii s-au amuzat, cum reiese si din materialul video, publicat in exclusivitate de Infobraila.

“Am lasat o dara de sange, ceva!”. Acestea au fost cuvintele unuia dintre braileni dupa ce cainele a murit strivit de rotile masinii. Vanatoarea a continuat mai multe ore, iar din informatiile obtinute de Infobraila se pare ca aceasta este o “traditie” in randul tinerilor care isi petrec noptile conducand prin zona Portului Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-