Published On: Soare, Aug 18th, 2013

Horoscopul saptamanii 19-25 august

Share This
Tags

horoscop_lunar copyBerbec

O saptamana ocupata. Daca esti zodia berbec, in aceasta saptamana vei dori sa treci peste multe obstacole. Te vei simti energica si vei dori sa schimbi ceva cum ar fi locul de munca sau metoda de lucru. Oricum, o schimbare va fi benefica pentru ca va aduce crestere si expansiune carierei. Evita sa promiti fara sa te tii de promisiune.

Finantele sunt instabile si iti va lua ceva timp sa clarifici situatia. Platile vor fi facute la timp, iar instabilitatea fondurilor te va pune pe ganduri. Evita sa investesti bani in aceasta perioada.

Relatiile de dragoste trec prin momente dificile datorita nivelului tau de energie dezorganizat. Ai tendinta sa critici, sa fii impersonala. Esti plina de energie si vei cauta mereu metode de a o consuma. Acest lucru va dauna relatiei sau sa formezi una daca ea nu exista. De aceea, daca esti singura, asteapta momentul potrivit pentru a stabili o noua relatie. Exista multa nerabdare in felul tau de a fi si de aceea vei lua hotarari in graba pe care le vei regreta mai tarziu.

Taur

O saptamana progresiva. Daca esti zodia taur, in aceasta saptamana vei avea grija de tine si de cei din jur. Vei dori sa imbunatatesti latura personala, cea profesionala si cea sociala. Cuvantul cheie este sa echilibrezi lucrurile in viata. La munca, te vei confrunta cu rutina zilnica. Daca nu vei fi multumita de munca atunci va trebui sa faci anumite schimbari. E bine sa te concentrezi asupra rezultatelor si asupra achizitiilor.

Venitul va fi mai bun decat inainte. Vei cheltui bani pe anumite lucruri. Acum vei avea timp si bani, dar va trebui sa returnezi imprumuturile facute. E bine sa faci aceste lucruri in timp util pentru a evita sa devina durere de cap pentru tine.

Relatiile vor creste si sentimentele vor fi reciproce. Oricum, este sugerat sa elimini frustrarile si sa eviti nemultumirile care pot dezechilibra relatia de dragoste. Este timpul sa fii cooperanta si afectuoasa cu cel iubit si evita sa te plangi mereu. Nu este o saptamana promitatoare pentru a stabili noi relatii acum.

Gemeni

O saptamana a introspectiei. Daca esti zodia gemeni, in aceasta saptamana e timpul sa privesti in urma si sa stabilesti progresul. Ia-ti o pauza si analizeaza lucrurile care s-au intamplat in ultimul timp. La munca, spiritual esti la nivel inalt si vei lucra cu entuziasm. Oricum, va aparea nemultumirea datorata muncii neorganizate sau nesansei de a putea demonstra abilitatile proprii. Ai foarte multa energie pentru a pune in practica deciziile carierei.

Din punct de vedere financiar este o saptamana promitatoare si castigurile se asteapta sa fie mai mari. Este bine sa fii atenta la hotie si pierderi. Castigurile pot veni din diferite forme de activitati. Investitiile sunt benefice.

Vei dori sa schimbi felul in care arata casa ta acum. Decorarea cu plante te va face sa te simti mai bine. Romantismul va fi eclipsat datorita factorilor de viata. Daca esti singura, in aceasta saptamana vei dori sa cauti partenerul potrivit pentru tine. Evita nerabdarea pentru ca ar putea schimba lucrurile in directia nedorita. Vei putea avea o oportunitate remarcabila sa intalnesti pe cineva potrivit tie. Vei petrece mai mult timp acasa dar vei si socializa cu cei din jur. Daca esti casatorita, sotul va fi prietenos, dar nerabdarea si frustrarile vor creste si vor aparea dezechilibre. Fii cooperanta si blanda pentru ca altfel vei putea regreta mai tarziu.

Rac

O saptamana progresiva. Daca esti zodia rac, in aceasta saptamana te vei concentra asupra echilibrarii balantei intre munca si responsabilitatile de acasa. Daca una din ele este dezechilibrata atunci se va vedea acest lucru in munca depusa. S-ar putea sa cauti cauza nemultumirilor in locul gresit. Afla de ce nu exista echilibru in viata interioara. Daca nu exista atunci cu siguranta acest lucru iti va afecta viata sociala. Nerabdarea va dauna intereselor tale.

Aceasta saptamana este promitatoare pentru problemele financiare. Vei primi bani din diferite locuri. Munca depusa de acasa sau din diferite hobby-uri iti vor aduce profit. De asemenea afacerile imobiliare vor aduce castiguri. Investirea banilor in diferite scheme iti vor aduce profit in viitor.

Relatiile vor fi echilibrate acum. Daca vei trece prin momente de suis si coboras in relatia cu iubitul, e bine sa aduci echilibrul pentru reinstalarea fericirii in cuplu. Daca esti nemultumita incearca sa imbunatatesti lucrurile. Noile relatii vor trece prin diferitele faze. Evita sa iei decizii in graba si acorda timp si spatiu partenerului tau.

Leu

O saptamana plina. Daca esti zodia leu, in aceasta saptamana vei fi mai ocupata decat de obicei. Activitatile de grup vor fi pe primul plan. La locul de munca va exista armonie. Munca in grup va fi benefica si vei avea spirit de echipa. Nu te obosi prea mult. Relatiile cu colegii se vor imbunatati. Imbunatatirile la locul de munca se cer acum. Comunicarea si intalnirile vor fi eficiente. Orice nemultumire sau existenta unor probleme iti vor afecta munca sau planurile de munca. Cuvantul cheie este sa faci anumite schimbari. Evita deciziile luate in graba.

Finantele trebuie echilibrate. Vei fi mai calculata si intuitiva decat de obicei. E timpul sa faci o cercetare pe plan financiar. E o perioada benefica pentru actiuni si speculatii. Fondurile mutuale si politele de asigurare e bine sa fie facute dupa ce sunt analizate. Problemele in ceea ce priveste afacerile imobiliare ar trebui evitate o perioada.

Este o saptamana pasionala, dar cu suisuri si coborasuri. Daca esti singura, atunci este o perioada buna pentru a gasi perechea potrivita. Poate vei gasi pe cineva la locul de munca. Daca esti cu cineva, atunci este momentul potrivit sa o declari oficial. Esti sensibila la relatiile personale. Daca esti casatorita vei imbunatati si vei mentine armonia cu partenerul de viata. Apropierea si intimitatea sunt la nivel inalt. Vei lua o pauza un timp de la activitatile cotidiene. Ai grija de sanatatea copiilor tai.

Fecioara

O saptamana agitata. Daca esti zodia fecioara, in aceasta saptamana iti vei focusa energia asupra problemelor de familie. Evita sa lucrezi in grup in aceasta saptamana. Este o perioada favorabila pentru scriitori, jurnalisti, artisti, oameni din media, actori sau oameni cu calitati speciale. Vei avea succes in ceea ce priveste planurile de munca. Daca afacerea se afla in legatura stransa cu hobby-ul tau atunci va avea efecte benefice. Motivatia este cheia pentru a face ca munca sa mearga de la sine.

Finantele sunt promitatoare in aceasta saptamana. Vei primi un venit din afara tarii. Pentru unele persoane nascute in zodia fecioara e posibil sa produca bani de acasa sau din afaceri imobiliare. Investitiile in actiuni, speculatii sau afaceri imobiliare sunt benefice. Evita sa investesti in fonduri mutuale sau in politele de asigurare.

Vei fi mai sensibila la problemele de acasa. Vei incerca sa aduci armonie si confort in familie. Esti mai blanda si receptiva decat de obicei. Loialitatea si sensibilitatea in relatie sunt importante. Este o perioada favorabila pentru relatiile stabile. Exista niste conflicte datorate opiniilor diferite, dar e bine sa le eviti.

Balanta

O saptamana agitata. Daca esti zodia balanta, in aceasta saptamana concentrarea majora va fi asupra relatiilor. Nivelul de energie va fi foarte ridicat si iti este sugerat sa o folosesti in sens creativ. La locul de munca lucruri neasteptate se pot intampla si te pot pune pe ganduri. Daca vrei sa schimbi locul de munca e bine sa iei decizia in aceasta perioada. Evita sa fii nerabdatoare pentru ca alfel vei actiona in dauna intereselor tale.

Cheltuielile vor fi mai mari decat veniturile. Fii atenta la pierdere si hotie si evita sa fii impulsiva la cumparaturi pentru ca ar putea sa produca dezechilibru bugetului. Va trebui sa platesti taxe sau o amenda. Investitiile trebuie evitate pentru cateva zile mai ales ca situatia e instabila.

Relatiile trebuie echilibrate. Daca exista suisuri si coborasuri in relatia de dragoste atunci este sugerat sa eviti sa fii prea plina de imaginatie sau sa astepti prea mult de la partener. Este problema de a da, inainte de a cere din partea partenerului. Este important sa cooperezi si sa intelegi problemele. Vei primi ceea ce dai in schimb.

Scorpion

O saptamana plina. Daca esti zodia scorpion, in aceasta saptamana te vei focusa asupra relatiilor apropiate. Familia si relatiile apropiate sunt mai puternice acum. Responsabilitatile la slujba vor creste, armonia mediului inconjurator te va face sa te simti in largul tau si vei da randament la locul de munca. Vei lucra in grup, vei lua parte la sedinte sau evenimente. Sefii te vor ajuta. E posibil sa pui la cale noi proiecte sau ceva nou. Atitudinea plina de responsabilitate la locul de munca va rezolva multe probleme.

Problemele la nivel de subordonare sau cu colegii pot sa apara, dar vei putea sa te descurci prin capacitati de comunicare. Ai grija de activitatile mondene. Organizeaza lucrurile sau acorda importanta muncii depuse si succesul va fi al tau.

Din punct de vedere financiar, ai grija de venituri mai ales daca vin din diferite surse. E momentul sa acorzi atentie surselor. E bine sa amani investitiile mai ales daca e vorba de afaceri imobiliare.

Responsabilitatile de acasa cer mai multi bani pentru a merge bine. Te vei focusa asupra finantelor si in a le organiza sa mearga de la sine. Daca esti singura, atunci este o perioada favorabila pentru a intra intr-o relatie noua.

Oricum lucrurile pot sa mearga incet, dar relatiile incepute in aceasta perioada sunt foarte puternice. Relatiile existente pot sa treaca prin urcusuri si coborasuri. Pasiunea e puternica si intensa. E o tendinta sa ceri prea mult din partea partenerului sau a prietenului tau. Lucrurile nu trebuie fortate. Abordarea blanda in relatia cu partenerul poate reduce aparitia conflictelor.

Sagetator

O saptamana armonioasa. Daca esti zodia sagetator, in aceasta saptamana te vei focusa asupra organizarii finantelor si asupra imbunatatirii relatiilor. La munca, e bine sa ai grija de problemele de rutina. Eforturile tale vor fi rasplatite. Daca esti implicata in afaceri, e bine sa ai grija de afaceri, de detalii si vei creste eficienta reorganizand munca. Vei munci cu entuziasm si te va ajuta sa nu ramai in urma cu probleme. Este de asemenea un timp bun pentru analiza de orice fel.

Este momentul cand trebuie sa fii cat mai constienta in privinta venitului. Este deja tulburat si ar trebui sa faci pasi pentru a-l imbunatati. Concentreaza-te asupra fondurilor si daca e nevoie, reorganizeaza-le.

Relatiile cer atentia ta. Daca esti singura, atunci aceasta saptamana nu e este utila pentru implicari. Daca esti deja implicata intr-o relatie, sunt posibile mici conflicte. Daca esti casatorita, atunci vei impartasi relatii de prietenie cu sotul. Vei fi practica si realista in ceea ce priveste relatiile apropiate. Nerabdarea si ego-ul propriu te va face sa fii agresiva. Oricum e bine sa-ti stapanesti temperamentul pentru ca s-ar putea sa regreti cuvinte adresate partenerului. Rabdarea este cuvantul cheie pentru a mentine armonia in relatie.

Capricorn

O saptamana minunata. Daca esti zodia capricorn, in aceasta saptamana te vei bucura de mediul inconjurator. La munca, esti coplesita de responsabilitati. Rezultatele bune sunt de asteptat. Sefii vor fi stricti si cooperanti. Colegii si subordonatii te vor ajuta doar daca ai impartit relatii de prietenie cu ei mai devreme. Comunicarea si internetul sunt benefice pentru tine acum. Esti practica, realista. Intalnirile si negocierile sunt benefice.

Din punct de vedere financiar, este o saptamana promitatoare. Vei primi venitul pe masura muncii depuse. Este de asteptat sa primesti beneficii din diferite surse. Investirea banilor in diferite planuri este favorizata.

Aceasta saptamana favorizeaza dragostea si romantismul. Exista posibilitatea de a gasi indicii de dragoste la locul de munca. E posibil sa-ti imbunatatesti look-ul. Daca esti deja implicata intr-o relatie, exista posibilitatea sa-l intelegi pe cel iubit si sa petreci timp special cu el. Daca esti casatorita, vei cauta sa indepartezi incurcaturile din relatie. Vei fi foarte ocupata sa iti indeplinesti responsabilitatile privind copiii. Activitatile lor iti vor rapi din timpul tau.

Varsator

O saptamana cu progrese. Daca esti zodia varsator, in aceasta saptamana iti vei focusa atentia asupra responsabilitatilor de acasa. Probabil ca vei incerca sa echilibrezi diferitele arii ale vietii pentru a face ca lucrurile sa mearga de la sine. La slujba, exista o separare intre cererile vietii si ce se cere la munca si va trebui sa faci un compromis care nu te va multumi. Probleme in ceea ce priveste sanatatea s-ar putea sa apara.

Din punct de vedere financiar, aceasta saptamana va fi pentru recalcularea finantelor. Beneficii din partea sotului sau a partenerului sunt posibile. Castigurile sunt posibile cu o atitudine de prietenie. Nu este o perioada buna pentru investitii in actiuni si speculatii.

Dragostea si romantismul vor inflori in aceasta saptamana. Fanteziile de dragoste sunt puternice, imaginatia va depasi anumite limite, iar impulsul creativ este posibil. Acum vei fi mai relaxata. Vei avea inspiratie. Aceasta saptamana favorizeaza dansul, innotul si distractia. Daca esti singura, este posibil sa gasesti pe cineva special. Dorintele tale sunt la nivel inalt. Daca esti casatorita, evita impulsul si comportamentul autoritar. Sotul tau va fi prietenos si cooperant.

Pesti

O saptamana prietenoasa si activa. Daca esti zodia pesti, in aceasta saptamana te vei bucura de mediul inconjurator. In acest moment al lunii te vei concentra asupra telului. La munca, responsabilitatile vor creste si vei incerca sa le duci la bun sfarsit. Vei avea posibilitatea sa demonstrezi calitatile tale superiorilor. Acum sefii vor fi impresionati de performanta ta. Daca esti implicata in afaceri, parteneriatul te va ajuta sa treci peste anumite obstacole. Expansiunea este buna, dar cu limite. Intalnirile si negocierile vor fi eficiente. Sedintele si negocierile iti vor extinde aria de activitate.

In aceasta saptamana finantele te vor provoca. Exista posibilitatea sa-ti orientezi atentia asupra asigurarilor. Unele din cele nascute in zodia Pestilor vor fi chiar norocoase sa primeasca un dar sau o mostenire pe cale legala.

Aceasta saptamana favorizeaza participarea activa in functiile sociale si romantismul. Daca esti singura, nu este momentul potrivit sa intri intr-o relatie doar de dragul unei relatii. Relatiile stabilite acum nu vor fi stabile si te vor nelinisti. Daca esti casatorita, vei avea asteptari prea mari din partea partenerului. Poate fi provocator sa gasesti un echilibru intre responsabilitatile si dorinta de multumire de sine. Va trebui sa fii pregatita din punct de vedere financiar pentru ca responsabiltatile de acasa sa mearga cum trebuie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-